+48 730 720 264 studio@domowaspizarnia.pl

Pierwsze w Kielcach Studio Kulinarne!

ENGLISH WITH TASTE

English with taste to pierwsza w Polsce taka forma nauki języka angielskiego.

Nauka angielskiego połączona z gotowaniem!

Brzmi fajnie? No pewnie!

English with taste to lekka forma przekazu, profesjonalny neative speaker, kameralne grupy (maks 12 osób) i przede wszystkim pyszne jedzenie.

Jesteś ciekawy jak wyglądają zajęcia?

Przez pierwszą godzinę cała grupa prowadzi między sobą, swobodną rozmowę na tematy przygotowane przez prowadzącego. Spotkanie odbywa się bez stresu, bez książek, bez oceniania.

Kolejna godzina zajęć odbywa się na Sali warsztatowej, gdzie uczestnicy przygotowują danie z różnych stron świata.

Ile trwają zajęcia?

Na 1 semestr składa się 12 lekcji (1 raz w tygodniu) po 2 godziny zegarowe. *

*zajęcia nie przepadają np. ze względu na ustawowe święta. Semestr zostaje przedłużony.
Nie ma możliwości odrabiania zajęć w przypadku nieobecności uczestnika.

English with taste to, także bonusowe zajęcia (które nie są płatne dodatkowo). Takie zajęcia odbywają się np. z okazji Świąt Bożego Narodzenia, czy też zakończenia kursu.

Jaki jest koszt kursu?

Cena kursu to 1300zł / 12 zajęć + zajęcia bonusowe

Kiedy odbywają się zajęcia?

Poniedziałek godz. 18:00 4 WOLNE MIEJSCA

Środa godz. 18:00 – brak miejsc

Czwartek godz. 18:00 – brak miejsc

Co wyniesiesz z kursu English with taste:

  •  płynność mówienia w języku angielskim
  • nowe umiejętności kulinarne
  • produktywnie spędzony czas w dobrym towarzystwie
  • nowe znajomości

SANGE SOOD – PROWADZĄCY ENGLISH WITH TASTE

Sange Sood – Brytyjczyk o korzeniach Indyjskich, który spędził większość życia w Londynie.

Sekrety sztuki kulinarnej poznał podczas licznych podróży służbowych po całym świecie, które odbył w trakcie pracy w Stowarzyszeniu World Trade Center w Nowym Jorku. Brał udział w drugiej edycji MasterChef, w której zaprezentował swoje umiejętności takim autorytetom kuchni, jak Magda Gessler, Michel Moran i Anna Starmach. Od tego czasu Sange regularnie prezentuje swoje kulinarne talenty w wielu restauracjach, hotelach i konferencjach w regionie świętokrzyskim oraz w Londynie.

Uczy również angielskiego i organizuje lekcje gotowania dla młodych ludzi.
Aktywnie uczestniczył w projekcie „Dwujęzyczny Świętokrzyskie”.