+48 730 720 264 studio@domowaspizarnia.pl

Pierwsze w Kielcach Studio Kulinarne!

ENGLISH WITH TASTE

English with taste to pierwsza w Polsce taka forma nauki języka angielskiego.

Nauka angielskiego połączona z gotowaniem!

Brzmi fajnie? No pewnie!

English with Taste to kurs przeznaczony dla osób dorosłych (21+ ). Kurs wyróżnia się lekką formą przekazu, zajęciami prowadzonymi przez profesjonalnego neative speakera i kucharza w jednej osobie, kameralnymi grupami (maks 12 osób) i pysznym jedzeniem.

Jesteś ciekawy jak wyglądają zajęcia?

Przez pierwszą godzinę cała grupa prowadzi między sobą, swobodną rozmowę na tematy przygotowane przez prowadzącego. Spotkanie odbywa się bez stresu, bez książek, bez oceniania.

Kolejna godzina zajęć odbywa się na sali warsztatowej, gdzie uczestnicy przygotowują danie z różnych stron świata, a następnie jedzą wspólną kolację.

Ile trwają zajęcia?

Na 1 semestr składa się 12 lekcji (1 raz w tygodniu) po 2 godziny zegarowe. *

*zajęcia nie przepadają np. ze względu na ustawowe święta, semestr zostaje przedłużony.
Nie ma możliwości odrabiania zajęć w przypadku nieobecności uczestnika.

Jaki jest koszt kursu?

Cena kursu to 1700zł / 12 zajęć

Kiedy odbywają się zajęcia?

Środa godz. 18:00 – 1 wolne miejsce

Czwartek godz. 18:15 – 3 wolne miejsca

Co wyniesiesz z kursu English with taste:

  • przełamanie bariery językowej
  • płynność mówienia w języku angielskim
  • nowe umiejętności kulinarne
  • produktywnie spędzony czas w dobrym towarzystwie
  • nowe znajomości

SANGE SOOD – PROWADZĄCY ENGLISH WITH TASTE

Sange Sood – Brytyjczyk o korzeniach Indyjskich, który spędził większość życia w Londynie.

Sekrety sztuki kulinarnej poznał podczas licznych podróży służbowych po całym świecie, które odbył w trakcie pracy w Stowarzyszeniu World Trade Center w Nowym Jorku. Brał udział w drugiej edycji MasterChef, w której zaprezentował swoje umiejętności takim autorytetom kuchni, jak Magda Gessler, Michel Moran i Anna Starmach. Od tego czasu Sange regularnie prezentuje swoje kulinarne talenty w wielu restauracjach, hotelach i konferencjach w regionie świętokrzyskim oraz w Londynie.

Uczy również angielskiego i organizuje lekcje gotowania dla młodych ludzi.
Aktywnie uczestniczył w projekcie „Dwujęzyczny Świętokrzyskie”.