Termin: 28-04-2023
Godzina: 18.00
Czas trwania: 3h
Prowadzący: Michał Kostrzewa
Cena: 149 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Na warsztatach poznacie bliżej temat przygotowania kim-chi według koreańskich standardów. Wspólnie przeanalizujemy jak dobierać składniki, na czym polega fermentacja i jak odpowiednio przechowywać kim-chi.
Poznasz cały proces od podszewki, tak abyś mógł przygotować w domu samodzielnie kiszonki.
Zdjęcia
O prowadzącym
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_300,h_300/https://studio.domowaspizarnia.pl/wp-content/uploads/2019/03/21272555_843258922498485_4368279194852153506_n-300x300.jpg)
Michał Kostrzewa – z gastronomią związany blisko 8lat. Swoje pierwsze kroki stawiał w Krakowie, gdzie pod okiem koreańskiego szefa kuchni uczył się głównie kuchni japońskiej, ale też koreańskiej. Na co dzień prowadzi restauracje SUSHIYA w Kielcach
Pozostało miejsc: 12