Warsztaty kulinarne KIMCHI z Michałem Kostrzewą

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 12

Termin: 28-04-2023
Godzina: 18.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Michał Kostrzewa
Cena: 149 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Na warsztatach poznacie bliżej temat przygotowania kim-chi według koreańskich standardów. Wspólnie przeanalizujemy jak dobierać składniki, na czym polega fermentacja i jak odpowiednio przechowywać kim-chi.

Poznasz cały proces od podszewki, tak abyś mógł przygotować w domu samodzielnie kiszonki.

Zdjęcia
O prowadzącym

Michał Kostrzewa – z gastronomią związany blisko 8lat. Swoje pierwsze kroki stawiał w Krakowie, gdzie pod okiem koreańskiego szefa kuchni uczył się głównie kuchni japońskiej, ale też koreańskiej. Na co dzień prowadzi restauracje SUSHIYA w Kielcach

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 12