Ugotuj Ramen z Michałem Kostrzewą

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 2

Termin: 05-08-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Michał Kostrzewa
Cena: 249 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Na warsztatach omówimy:

– czym w zasadzie jest ramen

– czym różni się od „zwykłej zupy”

– z czego składa się ramen: makaron ramen, bulion, tare, olejek smakowy i dodatki

– jak gotować bulion i jakie są rodzaje.

– jak przygotowywać tare i jakie są rodzaje

– jak przygotowywać dodatki i jak je dobierać.

– składanie ramenu, kolejność i estetyka.

 

Na warsztatach przygotujemy gotowe danie wg. preferencji gości.

Zdjęcia
O prowadzącym

Michał Kostrzewa o sobie „Zacząłem prace w sushi w 2015r. Pracowałem w kilku sushi barach, ale na stałe osiadłem w Hana Sushi. Szybko udało nam się zdobyć rekomendacje Michelin a mnie zaufanie Chef’a. Uczyłem się od niego ok. 1,5 roku po czym postanowiłem otworzyć własny lokal i szlifować własny styl. Szybko zdobyłem uznanie i mogłem jeszcze bardziej rozwijać swoją pasje. Dzisiaj jesteśmy rozpoznawalną marką, która przekracza kolejne granice w świecie Polskiego sushi”

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 2