Termin: 24-06-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Filip Turowski
Cena: 249 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Początek wakacji to idealny czas, aby przenieść się do gorącej Tajlandii. Na warsztatach nauczymy się jak szybko i smacznie przygotować najpopularniejsze tajskie przysmaki.
Menu:
- Tajskie placuszki rybne Thod Mun Pla z szybką, ziołową sałatką
- Zupa Tom Yum Goong
- Ekspresowe zielone curry
- Słodki krem kokosowy z bananami i tapioką
Zdjęcia
O prowadzącym
Filip Turowski – niespokojny duch i marzyciel, który rzucił pracę, wywrócił życie do góry nogami i wyruszył w roczną podróż dookoła świata w poszukiwaniu najciekawszych smaków. Swoje przygody i najsmaczniejsze odkrycia opisuje na blogu www.glodnyswiata.pl, a smakami z podróży dzieli się podczas warsztatów kulinarnych i spotkań podróżniczych. Bo nic nie daje tyle frajdy, co smakowanie świata!
Pozostało miejsc: 4