Termin: 02-12-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Rafał Korus
Cena: 199 zł 160 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Kuchnia szybka, świeża, pozornie nieskomplikowana, a jak pyszna. Przed Państwem warsztaty Street Food w całkowicie nowej odsłonie. Bo kto powiedział, że street food zarezerwowany jest tylko na okres wakacyjny.
W menu:
– klasyczny burger (wypiek bułek i przygotowanie mięsa),
– pulled pork z bułką maślaną, coleslawem i sosem BBQ,
– chicken and rice,
– chilli con carne,
– chrupiące krewetki z salsą mango
Mmmm…dla każdego coś pysznego! Przyjdźcie i przeżyjcie z nami tą kulinarną przygodę.
Zdjęcia
O prowadzącym

RAFAŁ KORUS – Executive chef Hotelu Binkowski. Swoje pierwsze szlify zdobywał we Francji, od powrotu związany z regionem świętokrzyskim. Specjalista w zarządzaniu i reorganizacji dużych obiektów hotelowych. Jego domeną jest kuchnia polska z mocnymi akcentami kuchni francuskiej. Preferuje industrialną prostotę na talerzu oraz niebanalne połączenie smaków. Fundator i współzałożyciel Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji od samego początku piastuje stanowisko Prezesa.
Pozostało miejsc: 3