Rodzinny Galimatias: Zdrowy lunchbox idealny do szkoły

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 31-08-2019
Godzina: 10.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Łukasz Kosakiewicz
Cena: 59 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Na warsztatach zajmiemy się tematem drugiego śniadania do szkoły.
W czasach kiedy szkolne sklepiki przeszły żywieniową rewolucję może i my sami powinnyśmy poszerzyć naszą wiedzę lunch boxową i nieco odsunąć na bok szkolny klasyk, czyli bułkę z serem.

Na warsztatach przygotujemy pyszne, zdrowe i oryginalne propozycje lunch boxowe, które możesz przygotować dzień wcześniej, a co za tym idzie nie trzeba wstawać wcześniej by zrobić sobie wraz z rodzicami drugie śniadanie do szkoły. Wystarczy poświęcić 25 minut wieczorem i na drugi dzień śpimy do ostatniej minutki 😉

Pyszna sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem i słodko zdrowy bajgiel z awokado to bardzo zdrowe i pożywne propozycję, które gwarantujemy że posmakują dzieciakom od pierwszego kęsa.

Warsztaty są przewidziane dla dzieci od 4 roku życia, na warsztaty dzieci są zapraszane wraz z opiekunem, który będzie służył im pomocą przy wykonywaniu słodkości. Dzieci od 10 roku życia nie muszą być pod opieką rodzica. Zakup jednej wejściówki na warsztaty rodzinny galimatias obowiązuje dla dziecka wraz z opiekunem.

 

Rodzinny Galimatias to rodzinne warsztaty przygotowane z myślą o całej rodzinie. Nauka gotowania poprzez wspólną zabawę to doskonały pomysł na kreatywne spędzenia czasu, gdzie najmłodsi będą mogli się poczuć jak mistrzowie kuchni.

Warsztaty z tej serii będę się odbywały w 2 soboty każdego miesiąca, w godzinach porannych.

Zdjęcia
O prowadzącym

ŁUKASZ KOSAKIEWICZ – ma 27 lat i obecnie mieszka w Kielcach. Z wykształcenia jest kucharzem o czym świadczą zdobyte przez niego dyplomy. W swoim zawodzie pracuje od 8-9 lat. Przygodę związaną z pracą na kuchni zaczął będąc w Irlandii gdzie mieszkał przez 5 lat.  Pierwszą pracę jaką podjął na emigracji była praca na zmywaku, lecz nigdy się nie poddawał się i cały czas dążył do wyznaczonych sobie celów. Kilku letnie starania i zdobyte doświadczenie zaowocowały tytułem Szefa Kuchni. Na tym stanowisku pracuję już od 2-3 lat i stara się swoją pracę wykonywać najlepiej jak tylko może, bo gotowanie to nie tylko jego pasja ale całe życie.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!