Termin: 19-10-2019
Godzina: 14.00
Czas trwania: 3h
Prowadzący: Gosia Góral
Cena: 79 zł
Całkowita ilość miejsc: 15
O warsztatach
Halloween nie dość, że straszne to na dodatek z pustym brzuchem?!
O nie! W tym roku najlepszy z darów jesieni jakim jest dynia wykorzystamy nie jako straszący lampion, ale jako fantastyczny produkt do stworzenia pysznego obiadu.
Menu na warsztaty:
Danie główne
Kluseczki dyniowe z masełkiem szafranowym
Deser:
Halloweenowe ciasteczka
Warsztaty są przewidziane dla dzieci od 4 do 7 roku życia, na warsztaty dzieci są zapraszane wraz z opiekunem, który będzie służył im pomocą przy gotowaniu.
Rodzinny Galimatias to rodzinne warsztaty przygotowane z myślą o całej rodzinie. Nauka gotowania poprzez wspólną zabawę to doskonały pomysł na kreatywne spędzenia czasu, gdzie najmłodsi będą mogli się poczuć jak mistrzowie kuchni.
Warsztaty z tej serii będę się odbywały w 2 soboty każdego miesiąca.
Zdjęcia
O prowadzącym

Małgorzata Góral – jedna z najmłodszych prowadzących w naszym studiu. Wielka miłośniczka jedzenie i gotowania, która przy okazji uwielbia również dzieci. Wynikiem tego jest fakt, że Gosia już od pierwszego roku studiów prowadziła warsztaty dla dzieci w jednym z Warszawskich studiów kulinarnych, także doświadczenie przy pracy z dziećmi ma ogromne. Ukończyła wychowanie fizyczne na AWF w Warszawie, co jest mocno związane z jej życiową pasją łucznictwem olimpijskim.
Pozostało miejsc: 3