Rodzinny Galimatias: Pieczenie chleba

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 29-06-2019
Godzina: 10.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Robert Golis
Cena: 59 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Z czym kojarzy się Wam zapach pięknie pachnącego, pieczonego chleba?
W dzisiejszych czasach pewnie z dobrą piekarnią, ale naszym dziadkom z ciepłem rodzinnego domu. Spotkajmy się na warsztatach i pokażmy naszym dzieciom, że wypiek pysznego, domowego pieczywa wcale nie jest trudny.

Podczas warsztatów upieczemy chleb ziarnisty oraz foccacie z suszonymi pomidorami.

Warsztaty są przewidziane dla dzieci od 4 roku życia, na warsztaty dzieci są zapraszane wraz z opiekunem, który będzie służył im pomocą przy wykonywaniu potraw. Dzieci od 10 roku życia nie muszą być pod opieką rodzica. Zakup jednej wejściówki na warsztaty rodzinny galimatias obowiązuje dla dziecka wraz z opiekunem.

Rodzinny Galimatias to rodzinne warsztaty przygotowane z myślą o całej rodzinie. Nauka gotowania poprzez wspólną zabawę to doskonały pomysł na kreatywne spędzenia czasu, gdzie najmłodsi będą mogli się poczuć jak mistrzowie kuchni.

Warsztaty z tej serii będę się odbywały w 2 soboty każdego miesiąca, w godzinach porannych.

Zdjęcia
O prowadzącym

ROBEK GOLIS – kucharz w restauracji Glamour w Hotelu Bińkowski. Absolwent Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach. Swoje doświadczenie nabywał przez 7 lat w warszawskich restauracjach. Po powrocie na kielecczyznę został członkiem Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. Jego zainteresowania kulinarne związane są z kuchnią wschodnią, szczególnie tajską i japońską.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!