Termin: 28-03-2020
Godzina: 10.00
Czas trwania: 3h
Prowadzący: Gosia Góral
Cena: 89 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Fish and chips to jeden z brytyjskich klasyków, bez którego kuchnia angielska mogła by nie istnieć. Dlatego tego dania nie może zabraknąć w naszej kulinarnej podróży po Anglii.
Warsztaty z serii Kulinarna Podróż połączone są z nauką języka angielskiego.
Przygotujemy:
- cottage pie
- fish and chips
- lemon tart
Informacje organizacyjne:
- warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 – 16 lat
- dzieci do 10 roku muszą być z opiekunem
- bilet obejmuje: dziecko + opiekun
Zdjęcia
O prowadzącym

Małgorzata Góral – jedna z najmłodszych prowadzących w naszym studiu. Wielka miłośniczka jedzenie i gotowania, która przy okazji uwielbia również dzieci. Wynikiem tego jest fakt, że Gosia już od pierwszego roku studiów prowadziła warsztaty dla dzieci w jednym z Warszawskich studiów kulinarnych, także doświadczenie przy pracy z dziećmi ma ogromne. Ukończyła wychowanie fizyczne na AWF w Warszawie, co jest mocno związane z jej życiową pasją łucznictwem olimpijskim.
Pozostało miejsc: 15