Rodzinny Galimatias: Grill Party

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20

Termin: 9-07-2022
Godzina: 11.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Tomasz Zapała
Cena: 99 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Piękna słoneczna pogoda, przynosi nam sezon grillowy. Rodzinny obiad
na świeżym powietrzu, to świetny pomysł. Grill to także, dobry
sposób na zachętę dzieci do zjedzenia całej porcji obiadu.

Na warsztatach kulinarnych pokażemy dzieciakom jakie dania mogą
przygotować samodzielnie na grillowym przyjęciu.

Przygotujemy:

– Grillowane filety z anansem

– warzywne szaszłyki z tzatziki

– grillowane kabanosy

Informacje organizacyjne:

warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 – 14 lat

do 8 roku życia dzieci pracują na jednym stanowisku z opiekunem (jeden ilet na dwoje)

dzieci powyżej 8 roku życia pracują samodzielnie (rodzice mogą dokupić bilet na swoje stanowisko z 50% rabatem wpisując na stronie kod GALIMATIAS)

Zdjęcia
O prowadzącym

Tomasz Zapała – Zafascynowany sztuką kulinarną od najmłodszych lat. Stawiając na swoim, ukończył Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach. Po zdobyciu zawodu kucharza zyskiwał doświadczenie w wielu restauracjach na terenie województwa Świętokrzyskiego, po to by przez kilka lat wykazać się jako szef kuchni w Restauracji Draga w Jastarni. Zdobywał również doświadczenie m. in. w ***Hotelu Kameralnym, w ***Hotelu Willa Hueta czy w restauracji Żółty Słoń w Kielcach. Jako kierownik ds. gastronomii zajmował się organizacją wielu eventów. Jako wieloletni trener z zakresu sztuki kulinarnej, wspierał rozwój osób niepełnosprawnych. Jego wykształcenie na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie na kierunku Technologii Żywności i Żywienia oraz studia pedagogiczne pozwoliły mu objąć stanowisko nauczyciela przedmiotów zawodowych w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach oraz jako szkoleniowca w Studiu Kulinarnym – Domowa Spiżarnia, gdzie z pasją i zaangażowaniem przekazuje swoje umiejętności młodemu pokoleniu. Co nie znaczy, że zrezygnował ze swojej pasji którą jest gotowanie i chętnie pomaga znajomym szefom kuchni w restauracjach na terenie swojego regionu.

Jest osobą pełną energii. Lubi nowe wyzwania i chętnie się ich podejmuje.

Mąż oraz tata dwóch wspaniałych synów. Z rodziną spędza każdą wolną chwilę. Z sentymentu raz do roku spędza choć kilka dni w Jastarni.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20