„Podstawy roślinnego, zdrowego i prostego gotowania” z Ekocentryczką

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 11

Termin: 07-08-2020
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Daria Rogowska
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 18

O warsztatach

Na warsztatach kuchni roślinnej poznasz nowe smaki i poszerzysz horyzonty kulinarne. Pokażemy Ci  jak gotować smaczne, ciekawe posiłki bez wielkiego wysiłku i skomplikowanych składników. Z prostych produktów, które możesz mieć w domu da się przygotować wiele ciekawych połączeń. Dowiesz się jak stworzyć zdrowe desery bez wyrzeczeń. Porozmawiamy o produktach i zdrowym odżywianiu. O tym jak dzięki dobremu jedzeniu mieć więcej energii.

Menu:

Ribollita- gęsta zupa warzywna z fasolą

Kotleciki a’la nuggetsy z musztardowym sosem i sezonową surówką

Socca- naleśnik z maki z ciecierzycy z ziemniaczaną pastą skordalią

Tarta cytrynowa i czekoladowa bez pieczenia

Twarożek ze słonecznika

Kiszone marchewki

 

Nie może Cię zabrakną! Serdecznie zapraszamy.

Zdjęcia
O prowadzącym

Daria Rogowska – od dziewięciu lat prowadzi bloga ekocentryczka.pl, na którym dzieli się swoja pasją do zdrowego życia. Ciągle poszerza swoją wiedzę na temat zdrowego odżywiania. Roślinna dieta poprawiła jakość jej życia. Podstawą jej kuchni są zdrowe, kolorowe wegańskie posiłki, których przygotowanie nie zajmuje wiele czasu, w większości są to warzywa i owoce, dodatkowo pełnowartościowe, nieprzetworzone jedzenie – kasze, ziemniaki, rośliny strączkowe, orzechy, nasiona. Stało się to jej pasją, którą chętnie się z Wami dzieli  również na organizowanych przez siebie warsztatach.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 11