Pod słońcem Toskanii

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 14

Termin: 17-09-2021
Godzina: 18:00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Hubert Sanecki
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Warsztaty kulinarne z jednej z najbardziej aromatycznych kuchni świata już niedługo. Pachnące słońcem pomidory, zapach bazylii, świeża mozzarella i przepyszne desery w radosnej i pełnej życia włoskiej atmosferze już niedługo.

 

W menu:

Zupa:

Orkisz alla trebua

Danie Główne:

Braciole alla barese – zrazy po włosku

Deser:

Tiramisu z likierem amaretto

Mmmmniam… Będzie pysznie, dużo, pachnąco i w towarzystwie wina.

 

Serdecznie zapraszamy!

Zdjęcia
O prowadzącym

HUBERT SANECKI – Ambitny i kreatywny Szef kuchni Binkowski Dworek otwarty na wszelkie nieschematyczne i trudne do przyrządzenia produkty kulinarne. Nie boi się wyzwań, wciąż podnosi sobie poprzeczkę. Specjalista w fine diningu. Najlepiej odnajduję się w kuchni polskiej i włoskiej. Jego kuchnia charakteryzuje się nie tylko dbałością o smak, ale również różnorodnością i troską o estetykę dań. W swoich kreacjach kulinarnych często wraca do korzeni, czerpiąc z bogactwa regionalnych produktów. Jeden z trzech Fundatorów i współzałożycieli Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji piastuje stanowisko Skarbnika. Nauczyciel zawodu w zespole szkół ZDZ w Kielcach.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 14