Termin: 15-04-2020
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Rafał Korus i Edyta Rudawska
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Dieta pudełkowa, to teraz jedna z najpopularniejszych diet. Polega ona na przygotowaniu zbilansowanych posiłków, na cały dzień. Jest ona idealnym rozwiązaniem jeśli chcemy zdrowo się odżywiać, a nie mamy czasu, aby w ciągu dnia przygotowywać poszczególne posiłki.
Na warsztatach poznasz tajniki diety pudełkowej, dowiesz się jak racjonalnie przygotowywać własną dietę pudełkową, tak, aby była zbilansowana, szybka i nie droga!
Motyw przewodni warsztatów:
„Maksimum smaku, minimum kalorii”
Pod okiem prowadzących przygotujesz:
Przystawkę
Cieciorka/ pasta Tahini/ oliwki/ migdały/ pszenny placek
Zupę
Burak/ malina/ szczypior/ topinambur | Pomidor/ zioła/ jogurt grecki/ oliwa
Danie główne
Kapusta włoska/ indyk/ suszony pomidor/ mozarella/ czarny ryż | Królik/ ziemniak/ mascarpone/ burak/ tymianek
Deser
Kefir/ / porzeczka/ owsianka
Zdjęcia
O prowadzącym

Executive chef Hotelu Binkowski. Swoje pierwsze szlify zdobywał we Francji, od powrotu związany z regionem świętokrzyskim. Specjalista w zarządzaniu i reorganizacji dużych obiektów hotelowych. Jego domeną jest kuchnia polska z mocnymi akcentami kuchni francuskiej. Preferuje industrialną prostotę na talerzu oraz niebanalne połączenie smaków. Fundator i współzałożyciel Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji od samego początku piastuje stanowisko Prezesa.
Pozostało miejsc: 20