Maksimum smaku, minimum kalorii – stwórz własną dietę pudełkową

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20

Termin: 15-04-2020
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Rafał Korus i Edyta Rudawska
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Dieta pudełkowa, to teraz jedna z najpopularniejszych diet. Polega ona na przygotowaniu zbilansowanych posiłków, na cały dzień. Jest ona idealnym rozwiązaniem jeśli chcemy zdrowo się odżywiać, a nie mamy czasu, aby w ciągu dnia przygotowywać poszczególne posiłki.

Na warsztatach poznasz tajniki diety pudełkowej, dowiesz się jak racjonalnie przygotowywać własną dietę pudełkową, tak, aby była zbilansowana, szybka i nie droga!

Motyw przewodni warsztatów:

„Maksimum smaku, minimum kalorii”

Pod okiem prowadzących przygotujesz:

Przystawkę
Cieciorka/ pasta Tahini/ oliwki/ migdały/ pszenny placek

Zupę
Burak/ malina/ szczypior/ topinambur | Pomidor/ zioła/ jogurt grecki/ oliwa

Danie główne
Kapusta włoska/ indyk/ suszony pomidor/ mozarella/ czarny ryż | Królik/ ziemniak/ mascarpone/ burak/ tymianek

Deser
Kefir/ / porzeczka/ owsianka

Zdjęcia
O prowadzącym

Executive chef Hotelu Binkowski. Swoje pierwsze szlify zdobywał we Francji, od powrotu związany z regionem świętokrzyskim. Specjalista w zarządzaniu i reorganizacji dużych obiektów hotelowych. Jego domeną jest kuchnia polska z mocnymi akcentami kuchni francuskiej. Preferuje industrialną prostotę na talerzu oraz niebanalne połączenie smaków. Fundator i współzałożyciel Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji od samego początku piastuje stanowisko Prezesa.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20