Termin: 26.09 – 19.12.2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 2h
Prowadzący: Sange Sood
Cena: 1000 zł
Całkowita ilość miejsc: 10
O warsztatach
Po raz pierwszy w Studiu Kulinarnym Domowa Spiżarnia zajęcia „English with Taste”
Nasze wyjątkowo nowoczesne podejście do nauki języka angielskiego pozwala doskonalić swoje umiejętności nie tylko w celach biznesowych, ale także idealnie sprawdzi się w podróży. Czy chcesz przełamać blokadę językową, poćwiczyć czy zwyczajnie odświeżyć swoją wiedzę, zajęcia te dadzą ci tą satysfakcje! A na dodatek masz szanse na wprowadzenie w życie swoich wspaniałych pomysłów kulinarnych.
Z ogromną radością informujemy, iż zajęcia poprowadzi urodzony w Londynie, wspaniały lektor z wysp Brytyjskich oraz wybitny szef kuchni, Sange Sood
Sange ma nie tylko ogromne doświadczenie kulinarne, przemierzał on także cały świat i dodatkowo uczy w wielu polskich firmach i szkołach językowych. Zajęcia Sange’a są przede wszystkim edukacyjne, informacyjne, energiczne, pozytywne, pełne zabawy i nie tylko.
Poprzez dyskusję z naszym native speakerem nauczysz się nowego słownictwa, profesjonalnego języka, wszelakich zwrotów w różnych kontekstach kulturowych, przydatnych idiomów, powszechnego slangu i wiele innych. Dodatkiem specjalnym jest oczywiście wspólne gotowanie, a wszystko to po angielsku!
Zajęcia planowane są raz w tygodniu w czwartki od 18.00 – 20.00
(1 h nauki + 1 h nauka poprzez gotowanie)
Wszystko w cenie: native speaker, bufet napojów (kawa,herbata, woda), składniki do gotowania, sala do nauki, profesjonalnie wyposażona kuchnia, parking przez studiem)
Cena to niecałe 84 zł/2 godziny zegarowe nauki
Na kurs składa się 12 spotkań
Aby dowiedzieć się więcej na temat nowoczesnej nauki języka angielskiego z dodatkiem gotowania za przystępną cenę, prosimy o kontakt:
Tel. 730 720 264
Zdjęcia
O prowadzącym
Sange Sood – Brytyjczyk o korzeniach Indyjskich, który spędził większość życia w Londynie.
Sekrety sztuki kulinarnej poznał podczas licznych podróży służbowych po całym świecie, które odbył w trakcie pracy w Stowarzyszeniu World Trade Center w Nowym Jorku. Brał udział w drugiej edycji MasterChef, w której zaprezentował swoje umiejętności takim autorytetom kuchni, jak Magda Gessler, Michel Moran i Anna Starmach. Od tego czasu Sange regularnie prezentuje swoje kulinarne talenty w wielu restauracjach, hotelach i konferencjach w regionie świętokrzyskim oraz w Londynie.
Uczy również angielskiego i organizuje lekcje gotowania dla młodych ludzi.
Aktywnie uczestniczył w projekcie „Dwujęzyczny Świętokrzyskie”.
Pozostało miejsc: 4