Termin: 12-12-2020
Godzina: 17.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Hubert Sanecki
Cena: 199zł
Całkowita ilość miejsc: 10
O warsztatach
Mamma Mia! Warsztaty kulinarne z jednej z najbardziej aromatycznych kuchni świata już niedługo. Pachnące słońcem pomidory, zapach bazylii, świeża mozzarella i przepyszne desery w radosnej i pełnej życia włoskiej atmosferze już niedługo.
W menu:
Zupa:
Minestrone z pieczonymi warzywami i makaronem
Danie główne:
Spaghetti z krewetkami, pieczonymi pomidorami cherry, szpinakiem i parmezanem
Deser:
Klasyczne tiramisu z amaretto i świeżo mieloną kawą
Mmmmniam… Będzie pysznie, dużo, pachnąco i w towarzystwie wina.
Serdecznie zapraszamy!
O prowadzącym

HUBERT SANECKI – Ambitny i kreatywny Szef kuchni Binkowski Dworek otwarty na wszelkie nieschematyczne i trudne do przyrządzenia produkty kulinarne. Nie boi się wyzwań, wciąż podnosi sobie poprzeczkę. Specjalista w fine diningu. Najlepiej odnajduję się w kuchni polskiej i włoskiej. Jego kuchnia charakteryzuje się nie tylko dbałością o smak, ale również różnorodnością i troską o estetykę dań. W swoich kreacjach kulinarnych często wraca do korzeni, czerpiąc z bogactwa regionalnych produktów. Jeden z trzech Fundatorów i współzałożycieli Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji piastuje stanowisko Skarbnika. Nauczyciel zawodu w zespole szkół ZDZ w Kielcach.
Pozostało miejsc: 5