Kuchnia Włoska

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 5

Termin: 08-10-1990
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Hubert Sanecki
Cena: 199 zł 149 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Mamma Mia!  Warsztaty kulinarne z jednej z najbardziej aromatycznych kuchni świata już niedługo. Pachnące słońcem pomidory, zapach bazylii, świeża mozzarella i przepyszne desery w radosnej i pełnej życia włoskiej atmosferze już niedługo.

W menu:

Przystawka:

Brushetta z bazylią i czosnkiem

Zupa:

Krem z pieczonych pomidorów z mozzarellą i oliwą truflową

Danie Główne:

Pierś z kurczaka z kostką, risotto szafranowe oraz szpinak z pomidorami i czarnuszką

Deser:

Tiramisu z likierem amaretto

 

Mmmmniam… Będzie pysznie, dużo, pachnąco i w towarzystwie wina.

Serdecznie zapraszamy!

Zdjęcia
O prowadzącym

HUBERT SANECKI – Ambitny i kreatywny Szef kuchni Binkowski Dworek otwarty na wszelkie nieschematyczne i trudne do przyrządzenia produkty kulinarne. Nie boi się wyzwań, wciąż podnosi sobie poprzeczkę. Specjalista w fine diningu. Najlepiej odnajduję się w kuchni polskiej i włoskiej. Jego kuchnia charakteryzuje się nie tylko dbałością o smak, ale również różnorodnością i troską o estetykę dań. W swoich kreacjach kulinarnych często wraca do korzeni, czerpiąc z bogactwa regionalnych produktów. Jeden z trzech Fundatorów i współzałożycieli Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji piastuje stanowisko Skarbnika. Nauczyciel zawodu w zespole szkół ZDZ w Kielcach.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 5