Termin: 12-09-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Filip Turowski
Cena: 249 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Jesień to idealny moment na krótki wypad do Tajlandii, również na talerzu! Wybierzmy się w podróż przez rozgrzewające aromaty Dalekiego Wschodu i poczujmy miętę do tajskiej szamy. Inaczej i tak się nie da, słowo.
- ho mok pal: pyszne „fish cakes” gotowane na parze, małe bomby tajskich smaków!
- pad pak boong: chrupiące liście szpinaku wodnego w sosie sojowym z czosnkiem i chilli, nieodzowny element tajskiego obiadu!
- żółte curry z korzeniami: gęste, kremowe i słodkie! prawdziwa tajska magia <3
- mango sticky rice: komentarz zbędny, po prostu!
Zdjęcia
O prowadzącym
Filip Turowski – niespokojny duch i marzyciel, który rzucił pracę, wywrócił życie do góry nogami i wyruszył w roczną podróż dookoła świata w poszukiwaniu najciekawszych smaków. Swoje przygody i najsmaczniejsze odkrycia opisuje na blogu www.glodnyswiata.pl, a smakami z podróży dzieli się podczas warsztatów kulinarnych i spotkań podróżniczych. Bo nic nie daje tyle frajdy, co smakowanie świata!
Pozostało miejsc: 12