Grecka uczta

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 8-10-2021
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Adrianna Wójcikowska
Cena: 189 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

W ten wieczór przeniesiemy się  do słonecznej Grecji- gdzie wino, oliwa z domowym chlebem i soczyste pomidory są codziennością.

W menu naszych warsztatów znajdą się greckie klasyki w nowoczesnej odsłonie- razem przygotujemy keftedes z cukinii na prawdziwym jogurcie greckim, musake z jagnięciną ,odświeżoną wersję sałatki greckiej czy przepyszną własnoręczne robioną baklawe. Jestem przekonana, że nasza podróż po greckich smakach będzie owocna a Wy zaraz po warsztatach  będziecie szukali biletów lotniczych żeby przenieść się do krainy pełnej słońca i oliwek, niepowtarzalnych smaków i aromatów . Kali orexi

Zdjęcia
O prowadzącym

Adriana Wójcikowska- krakowska szefowa kuchni w Filo -greckie bistro-zdobywała szlify w fine diningu pod okiem najbardziej uznanych krakowskich szefów, była finalistką Kulinarnego Pucharu Polski 2018 , a znajomość helleńskich kulinariów ukoronowała sukcesem w konkursie Festiwalu Kuchni Greckiej by Teo VAfidis . Ale jeszcze ważniejsze, że wie, czego chce – robić to, co kocha najbardziej: serwować proste, autorskie dania, stworzone w oparciu o doskonałe greckie produkty i szacunek dla tradycyjnej kuchni Grecji .

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!