Termin: 05-08-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Maksymilian Przybylski (Max Gotuje z Natury)
Cena: 199 zł 150 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Max chciałbym podzielić się z Wami swoją wiedzą, trickami i sposobami które podpatrzył w profesjonalnych kuchniach.
Podczas warsztatów zaprezentuje dzikie rośliny jako zdrowy, pyszny i łatwy składnik codziennych posiłków.
Gwarantujemy, że po warsztatach każdy z Was spojrzy na trawnik inaczej 😉
MENU:
- Smażone w cieście liście babki
- Krem z pomidorów i papryki z macierzanką
- Kurczak marynowany w macierzance podany na sałatce z podagrycznikiem
- Maliny z dziką mięta nadwodną kurszonką
Zdjęcia
O prowadzącym

Maksymilian Przybylski – jest zawodowym kucharzem, miłośnikiem przyrody i fotografem. Blog Max gotuje z Natury to miejsce zbieżne dla jego fascynacji. Miłość do Polski, przyrody i gotowania łączy się z pasją do kreowania obrazów. Nietuzinkowe przepisy, świeże spojrzenie na polską i regionalną kuchnię i dzikie oraz naturalne produkty. Tak w skrócie można opisać to co w nim znajdziecie.
W gotowaniu najważniejsza jest dla niego sezonowość, polski smak i radość z samego obcowania z kuchnią.
Na koncie posiada wiele wyróżnień, wygranych w konkursach jak i udział w warsztatach i szkoleniach.
Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!