Dzikie rośliny jadalne w codziennej kuchni

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 05-08-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Maksymilian Przybylski (Max Gotuje z Natury)
Cena: 199 zł 150 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Max chciałbym podzielić się z Wami swoją wiedzą, trickami i sposobami które podpatrzył w profesjonalnych kuchniach.

Podczas warsztatów zaprezentuje dzikie rośliny jako zdrowy, pyszny i łatwy składnik codziennych posiłków.

Gwarantujemy, że po warsztatach każdy z Was spojrzy na trawnik inaczej 😉

MENU:

  • Smażone w cieście liście babki
  • Krem z pomidorów i papryki z macierzanką
  • Kurczak marynowany w macierzance podany na sałatce z podagrycznikiem
  • Maliny z dziką mięta nadwodną kurszonką
Zdjęcia
O prowadzącym

Maksymilian Przybylski – jest  zawodowym kucharzem, miłośnikiem przyrody i fotografem. Blog Max gotuje z Natury to miejsce zbieżne dla jego fascynacji. Miłość do Polski, przyrody i gotowania łączy się z pasją do kreowania obrazów. Nietuzinkowe przepisy, świeże spojrzenie na polską i regionalną  kuchnię i dzikie oraz naturalne produkty. Tak w skrócie można opisać to co w nim znajdziecie.
W gotowaniu najważniejsza jest dla niego sezonowość, polski smak i radość z samego obcowania z kuchnią.
Na koncie posiada wiele wyróżnień, wygranych w konkursach jak i udział w warsztatach i szkoleniach.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!