Termin: 05-03-2022
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Hubert Sanecki
Cena: 210 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Dzień Kobiet to święto wyjątkowe i tak samo należy je obchodzić. Wydaje się, że warsztaty kulinarne pełne pysznego jedzenia, przy lamce wina i życzliwych osobach przy boku to przepis na udany wieczór i celebrowanie tego święta. Warsztaty poprowadzi nasz ulubiony szef kuchni Hubert Sanecki, który na to spotkanie proponuje w menu:
– Carpaccio z palonego kalafiora serwowane z popcornem i oliwą chilli,
– Halibut duszony w mleku kokosowym z dodatkiem trawy cytrynowej i świeżym imbirem, risotto szafranowe, jajko poszetowe,
– Creme brulee z estragonem i owocami.
Wszystko w towarzystwie wina.
Spotkanie to uświetni wizyta Agnieszki, która jest kosmetologiem i przygotowała dla Was super niespodziankę.
Agnieszka Skuza-Kruk z wykształcenia jestem kosmetologiem. Od kilku lat związana z branżą beauty. Prywatnie mama 3 dzieci. Stale podnosi swoje kwalifikacje, aby w pracy wykazywać się profesjonalizmem. Uważa, że indywidualny plan terapii zabiegowych jest kluczem do sukcesu, czyli do pięknej i zdrowej skóry. Od marca prowadzi w Kielcach wyjątkowe miejsce- Instytut Kosmetologii Agnieszka Skuza-Kruk.
Zdjęcia
O prowadzącym

HUBERT SANECKI – Ambitny i kreatywny Szef kuchni Binkowski Dworek otwarty na wszelkie nieschematyczne i trudne do przyrządzenia produkty kulinarne. Nie boi się wyzwań, wciąż podnosi sobie poprzeczkę. Specjalista w fine diningu. Najlepiej odnajduję się w kuchni polskiej i włoskiej. Jego kuchnia charakteryzuje się nie tylko dbałością o smak, ale również różnorodnością i troską o estetykę dań. W swoich kreacjach kulinarnych często wraca do korzeni, czerpiąc z bogactwa regionalnych produktów. Jeden z trzech Fundatorów i współzałożycieli Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji piastuje stanowisko Skarbnika. Nauczyciel zawodu w zespole szkół ZDZ w Kielcach.
Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!