Dzień dziecka z królem burgerów i szalonym naukowcem

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 31-05-2021
Godzina: 17.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Hubert Sanecki
Cena: 149 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

W tym roku Dzień Dziecka w Domowej Spiżarni będzie odjazdowy. Najpierw dzieci pod czujnym okiem profesjonalnego szefa kuchni, króla burgerów Huberta przygotują tradycyjne amerykańskie burgery łącznie z wypiekiem bułek i domowym frytkami, a następnie swoją obecnością całe wydarzenie uświetni profesorem Mikron, z którym doświadczycie nauki rodem z planety śmiechu.

Prawdziwe odczynniki, substancje i zjawiska wykorzystane w dość zwariowany sposób, tak by zadziwić i zaciekawić młodziutkie umysły światem doświadczeń. W programie zobaczycie m.in. ekspresowy parowóz, armatę powietrzną czy kolorowe ogniostrzały i wiele innych. Wszystko to oznacza, że będzie dobra zabawa dużą dawką humoru.

Informacje organizacyjne:

warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 – 15 lat

bilet obejmuje jedno stanowisko pracy

dzieci do 8 roku życia muszą być z opiekunem

dzieci powyżej 8 roku życia pracują samodzielnie

cena biletu: 149 zł

Zdjęcia
O prowadzącym

HUBERT SANECKI – Ambitny i kreatywny Szef kuchni Binkowski Dworek otwarty na wszelkie nieschematyczne i trudne do przyrządzenia produkty kulinarne. Nie boi się wyzwań, wciąż podnosi sobie poprzeczkę. Specjalista w fine diningu. Najlepiej odnajduję się w kuchni polskiej i włoskiej. Jego kuchnia charakteryzuje się nie tylko dbałością o smak, ale również różnorodnością i troską o estetykę dań. W swoich kreacjach kulinarnych często wraca do korzeni, czerpiąc z bogactwa regionalnych produktów. Jeden z trzech Fundatorów i współzałożycieli Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. W organizacji piastuje stanowisko Skarbnika. Nauczyciel zawodu w zespole szkół ZDZ w Kielcach

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!