An introduction into Mexican Food by Sange Sood

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 11

Termin: 20-09-2019
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Sange Sood
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

W kuchnię meksykańską oraz nasze ukochane, a jakże wszechstronne „taco” wprowadzi nas Sange Sood. Przyrządzimy je według trzech różnych sposobów z użyciem mięsa, warzyw i owoców morza, oczywiście w towarzystwie prawdziwej meksykańskiej salsy i dipów. Nie może także zabraknąć pysznej Sangrii.

 

Weź udział w ciekawych i pouczających zajęciach mistrzowskiej Kuchni Meksykańskiej, gdzie dowiesz się, jak użyć swojej wyobraźni, by stworzyć niesamowite tacos, które z pewnością zagoszczą na twoim stole podczas następnego przyjęcia rodzinnego lub spotkania z przyjaciółmi.

 

Czekamy na Was, do zobaczenia wkrótce!

 

Warsztaty odbędą się w języku angielskim.

 

Jeśli nie czujesz się komunikatywny w tym języku nie przejmuj się! Warsztaty są dla każdego, a na miejscu będzie wiele osób które chętnie pomogą wszystko zrozumieć.

Zdjęcia
O prowadzącym

Sange Sood – Brytyjczyk o korzeniach Indyjskich, który spędził większość życia w Londynie.

Sekrety sztuki kulinarnej poznał podczas licznych podróży służbowych po całym świecie, które odbył w trakcie pracy w Stowarzyszeniu World Trade Center w Nowym Jorku. Brał udział w drugiej edycji MasterChef, w której zaprezentował swoje umiejętności takim autorytetom kuchni, jak Magda Gessler, Michel Moran i Anna Starmach. Od tego czasu Sange regularnie prezentuje swoje kulinarne talenty w wielu restauracjach, hotelach i konferencjach w regionie świętokrzyskim oraz w Londynie.

 

Uczy również angielskiego i organizuje lekcje gotowania dla młodych ludzi.

Aktywnie uczestniczył w projekcie „Dwujęzyczny Świętokrzyskie”.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 11