Walentynkowy fusion

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 10-02-2024
Godzina: 17.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Łukasz Jończyk
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Walentynki – jedni to święto uwielbiają, inni nienawidzą. Jedno jest pewne, jeśli na ich spędzenie wybierzesz odpowiednią osobę i  odpowiednie miejsce to wieczór może być fantastyczny. A my od dawna powtarzamy, że nic tak nie zbliża jak wspólne gotowanie przy lamce wina 😉

 

W menu:

krewetki z chili i cynamonem.

Pierś z kaczki z puree z dyni i batata oraz demiglace z palonym masłem.

Sorbet cytrynowy z bazylią kardamonem i prosseco.

 

Warsztaty dopełni degustacja win z Winnicy Złota Wieś.

 

Serdecznie zapraszamy, nie tylko parami 😉

O prowadzącym

Łukasz Jończyk -doradca Kulinarny Nestle Professional, członek Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 1998 roku w restauracji Patio jako uczeń szkoły zawodowej „Kucharz” następnie kontynuując pracę w tejże restauracji  a także uzupełniając wykształcenie „ Technik Technologii Żywienia” oraz studia o profilu ekonomicznym. W kieleckiej restauracji łącznie 11 lat. Kolejne 7 lat to praca jako Doradca Kulinarny (kreator menu) w kieleckiej spółce North Food, właścicielu takich brandów jak North Fish, John Burg.

Ostanie 8 lata to praca jak Starszy Doradca Kulinarny w międzynarodowym koncernie Nestle w dywizji Professional zajmującym się profesjonalną gastronomią. Praca w Nestle to codzienna współpraca z Szefami Kuchni podczas eventów oraz warsztatów kulinarnych.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!