Tajskie gotowanie z Filipem z bloga Głodny Świata

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20

Termin: 12-05-2020
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Filip Turowski
Cena: 249 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

To już 3 warsztaty Filipa w naszym studiu! I to właśnie z Filipem przeniesiemy się w podróż do gorącej Tajlandii. Warsztaty z nim to nie tylko nauka gotowania, nie tylko poznawanie nowych smaków, ale to także fascynujące opowieści o podróżach Filipa do różnych zakątków świata

Na warsztatach przygotujemy:

 

  • GADO-GADO – HIT Indonezji!  niby-sałatka w lekko pikantnym sosie orzeszków ziemnych: szaleństwo!
  • JUKUT URAB – balijska bomba świeżości i smaków: sałatka z miąższem kokosowym i chrupiącymi warzywami
  • TAHU MESANTEN – nieziemskie, balijskie curry z mlekiem kokosowym
  • DADAR GULUNG – małe i urocze zielone naleśniki wypchane po brzegi słodkim miąższem kokosowym.
Zdjęcia
O prowadzącym

Filip Turowski – niespokojny duch i marzyciel, który rzucił pracę, wywrócił życie do góry nogami i wyruszył w roczną podróż dookoła świata w poszukiwaniu najciekawszych smaków. Swoje przygody i najsmaczniejsze odkrycia opisuje na blogu www.glodnyswiata.pl, a smakami z podróży dzieli się podczas warsztatów kulinarnych i spotkań podróżniczych. Bo nic nie daje tyle frajdy, co smakowanie świata!

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20