Jarzynowe wege dania jednogarnkowe z Dominiką Wójciak

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 14

Termin: 25-02-2020
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Dominika Wójciak
Cena: 249 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Podczas warsztatów nauczycie się jak przygotować pyszne i pożywne dania jednogarnkowe z całego świata. Dowiecie się jakich trików kulinarnych używać i po jakie przyprawy sięgać, by przy minimum wysiłku uzyskać z jarzyn maksimum smaku

MENU:

  • Marchewkowa caponata z oliwkami i kolendrą
  • Vichyoisse, czyli ekspresowa zupa z porów i ziemniaków podana z w wędzonymi marchewkami
  • Chili sin carne z opalanym bakłażanem i czekoladą podane w tacosach z piklami
  • Muślinowy budyń jaglany z krwistymi pomarańczami
Zdjęcia
O prowadzącym

Dominika Wójciak – zwyciężczyni trzeciej edycji polskiego Master Chef’a, wyróżniona przez samego Gorgona Ramsay’a. Warzywna kucharka, namawiająca do jedzenia warzyw bez względu na dietę i porę roku. Prowadzi warsztaty kulinarne, organizuje spontaniczne akcje wspólnego gotowania, publikuje jarzynowe receptury w magazynach kulinarnych i fotografuje jedzenie. Autorka pięciu bestsellerowych książek kucharskich traktujących nie tylko o jarzynach.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 14