Informacje dodatkowe
Rodzaj zestawu | Zestaw 1 za 99 zł, Zestaw 2 za 159 zł, Zestaw 3 za 219 zł, Zestaw 4 za 329 zł |
---|
+48 730 720 264 studio@domowaspizarnia.pl
9900 zł – 32900 zł
Z myślą o tak wyjątkowym wieczorze jakim jest sylwester, przygotowaliśmy specjalną SUSHI ofertę, które przygotuje dla Was utalentowany kucharz z dużym doświadczeniem – Mateusz Cheda.
Wśród przygotowanych zestawów każdy znajdzie coś dla siebie zarówno na mały jak i większy głód, na sylwestra tylko we dwoje lub w gronie przyjaciół.
Zamówienia składamy online od dzisiaj do 29.12 .
Odbiór zamówień odbędzie się 31.12 od godziny 16.00 do 19.00.
Rodzaje zestawów:
Zestaw 1 – 36 kawałków (2-3 osoby) – 99 zł
Hosomak z ogórkiem 8 szt.
Futomak z łososiem/ serek philadelphia/ ogórek/ sałata/ avocado 6 szt.
Futomak z krewetką w tempurze/ ogórek/ serek philadelphia/ sałata/ mango 6 szt.
Hosomak z paluszkiem krabowym 8 szt.
Uramak panierowany w sezamie z grillowanym łososiem/ serek philadelphia/ ogórek 8 szt.
Zestaw 2 – 48 kawałków (4-5 osób) – 159 zł
Hosomak z oshinko/ sezam 8 szt.
Futomak z krewetką w tempurze/ ogórek/ serek philadelphia/ sałata/ mango 6 szt.
Futomak z tatarem z paluszka krabowego/ ogórek/ sałata/ spicy mayo 6 szt.
Uramak panierowany w sezamie z surowym łososiem/ ogórek/ serek philadelphia 8 szt.
Uramak panierowany w sezamie z rybą księżycową w tempurze/ oshinko/ ogórek 8 szt.
Futomak z grillowanym łososiem/ ogórek/ tykwa/ serek philadelpia/ sałata 12 szt.
Zestaw 3 – 64 kawałki (6-8 osób) – 219 zł
Hosomak z tykwą 8 szt.
Uramak panierowany w sezamie z paluszkiem krabowym/ szczypior/ oshinko 8 szt.
Futomak wegetariański 12 szt.
Hosomak z łososiem 8 szt.
Uramak z pikantną krewetką/ szczypior/ ogórek/ spicy mayo 8 szt.
Futomak z łososiem/ serek philadelphia/ ogórek/ sałata/ avocado 6 szt.
Futomak z rybą księżycową w tempurze/ oshinko/ ogórek/ serek philadelphia/ sałata 6 szt.
Uramak panierowany w sezamie z łososiem/ ogórek/ serek philadelphia 8 szt.
Zestaw 4 – 100 kawałków (10-12 osób) – 329 zł
Hosomak z paluszkiem krabowym 8 szt.
Hosomak z tykwą 8 szt.
Hosomak z łososiem 8 szt.
Hosomak z ogórkiem 8 szt.
Futomak z grillowanym łososiem/ ogórek/ tykwa/ serek philadelpia/ sałata 6 szt.
Futomak z krewetką w tempurze/ ogórek/ serek philadelphia/ sałata/ mango 6 szt.
Futomak z rybą księżycową w tempurze/ oshinko/ ogórek/ serek philadelphia/ sałata 6 szt.
Futomak z tatarem z paluszka krabowego/ ogórek/ sałata/ spicy mayo 6 szt.
Uramak panierowany w sezamie z łososiem/ ogórek/ serek philadelphia 8 szt.
Uramak vege roll 8 szt.
Uramak panierowany w sezamie z paluszkiem krabowym/ szczypior/ oshinko 8szt.
Uramak panierowany w sezamie z surowym łososiem/ ogórek/ serek philadelphia 8 szt.
Futomak vege roll 12 szt
P.S. Studio Kulinarne zajmuje się jedynie dystrybucją gotowych zestawów sushi, a w związku z tym nie ma możliwości personalizowania zestawów i miksowania ich.
Więcej informacji pod numerem 730-720-264 lub adresem studio@domowaspizarnia.pl
Mateusz Cheda to młody, kreatywny kucharz z 10-letnim doświadczeniem w branży. Specjalizuje się w nowoczesnej kuchni polskiej z elementami azjatyckimi. Swoje doświadczenie zdobywał głównie w rodzinnym mieście- Kielcach. Dzięki swojemu doświadczeniu i ambicji miał również możliwość rozwijać skrzydła w krakowskich restauracjach. Odbył on staż w prestiżowej restauracji odznaczonej gwiazdką Michelin- Atelier Amaro. Uczestnik i laureat wielu kulinarnych konkursów, między innymi: Mistrzostwa Polski w dziczyźnie, Archimagirus.Zajął 2 miejsce w prestiżowym europejskim konkursie Nestle Culinary Cup 2022.
Mateusz dodatkowo jest członkiem „Fundacji świętokrzyskich szefów kuchni i kucharzy”. Na co dzień zajmuje stanowiska kucharza a’la Carte w restauracji w Hotelu Binkowskim w Kielcach oraz prowadzi szkolenia dla początkujących jak i tych już zaawansowanych z kuchni azjatyckiej specjalizując się w sushi. W swojej pracy ceni estetykę i wykorzystanie lokalnie dostępnych produktów.
Rodzaj zestawu | Zestaw 1 za 99 zł, Zestaw 2 za 159 zł, Zestaw 3 za 219 zł, Zestaw 4 za 329 zł |
---|