Termin: 21-10-2021
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Tomasz Jakubiak
Cena: 289 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Tym razem nasze studio odwiedzi wyjątkowy gość, dobrze znany kucharz i
dziennikarz – Tomasz Jakubiak. Jego kulinarną pasją zdecydowanie jest
mięso, więc nic dziwnego, że właśnie taki będzie temat przewodni
warsztatów.
Boczek i spółka, czyli dania z wieprzowiny.
Nic więcej zdradzać nie trzeba, obiecujemy że będzie dużo i pysznie.
Serdecznie zapraszamy
Zdjęcia
O prowadzącym
Tomasz Jakubiak – kucharz i dziennikach, znany z popularnych programów
telewizyjnych takich jak „sztuka mięsa” czy „Jakubiak lokalnie”. Wielki
pasjonat dobrej kuchni, który o gotowaniu może opowiadać godzinami.
Szuka tego co zdrowe, polskie, smaczne i to promuje. Autor książek,
m.in. „Ugotuj mi tato” czy „Z miłości do lokalności”
Pozostało miejsc: 8