Termin: 25-02-2020
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Dominika Wójciak
Cena: 249 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Podczas warsztatów nauczycie się jak przygotować pyszne i pożywne dania jednogarnkowe z całego świata. Dowiecie się jakich trików kulinarnych używać i po jakie przyprawy sięgać, by przy minimum wysiłku uzyskać z jarzyn maksimum smaku
MENU:
- Marchewkowa caponata z oliwkami i kolendrą
- Vichyoisse, czyli ekspresowa zupa z porów i ziemniaków podana z w wędzonymi marchewkami
- Chili sin carne z opalanym bakłażanem i czekoladą podane w tacosach z piklami
- Muślinowy budyń jaglany z krwistymi pomarańczami
Zdjęcia
O prowadzącym
Dominika Wójciak – zwyciężczyni trzeciej edycji polskiego Master Chef’a, wyróżniona przez samego Gorgona Ramsay’a. Warzywna kucharka, namawiająca do jedzenia warzyw bez względu na dietę i porę roku. Prowadzi warsztaty kulinarne, organizuje spontaniczne akcje wspólnego gotowania, publikuje jarzynowe receptury w magazynach kulinarnych i fotografuje jedzenie. Autorka pięciu bestsellerowych książek kucharskich traktujących nie tylko o jarzynach.
Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!