Rodzinny Galimatias: Wielkanocne słodkości

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 31-03-2021
Godzina: 17.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Gosia Góral
Cena: 79 zł
Całkowita ilość miejsc: 15

O warsztatach

Nawet się nie spostrzegliśmy a już za pasem Święta Wielkanocne. Jest to czas, który dzieciom kojarzy się głównie z malowaniem pisanek, zajączkiem i cukrowym barankiem. Jednak przygotowanie do świąt zaczyna się dużo wcześniej, kiedy gospodynie (lub gospodarze 😉 ) zabierają się za przygotowywanie świątecznych smakołyków i pieczenie pysznych ciast. Tym razem i my na warsztatach zajmiemy się wielkanocnymi słodkościami, w nieco nowej odsłonie.

Na warsztatach każde dziecko przygotuje marmurkowy keks z bakaliami i czekoladą, który będzie się dumnie prezentował w świątecznym koszyczku oraz cake popsy (ciastka na patyku) w wielkanocnym wydaniu.

 

Informacje organizacyjne:

  • warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 – 13 lat
  • dzieci do 9 roku muszą być z opiekunem
  • bilet obejmuje: dziecko + opiekun
  • cena za bilet 79 zł
Zdjęcia
O prowadzącym

Małgorzata Góral – jedna z najmłodszych prowadzących w naszym studiu. Wielka miłośniczka jedzenie i gotowania, która przy okazji uwielbia również dzieci. Wynikiem tego jest fakt, że Gosia już od pierwszego roku studiów prowadziła warsztaty dla dzieci w jednym z Warszawskich studiów kulinarnych, także doświadczenie przy pracy z dziećmi ma ogromne. Ukończyła wychowanie fizyczne na AWF w Warszawie, co jest mocno związane z jej życiową pasją łucznictwem olimpijskim.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!