Dziecięcy Galimatias: Jesień pod znakiem dyni

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 17

Termin: 2-10-2021
Godzina: 11.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Gosia Góral
Cena: 89 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Dynia to niezaprzeczalna królowa jesieni. Wystarczy tylko trochę kulinarnej wiedzy, ostry nóż i do dzieła. Wbrew pozorom dynia nie musi nam kojarzyć się tylko z nudną zupą krem.

Na warsztatach wspólnie przygotujemy pyszne kopytka dyniowe z masełkiem szałwiowym i serem feta, które dzieci pokochają i które na stałe zagoszczą w waszym domowym  menu a na deser brownie z dynią.

Nie może Was zabraknąć!

 

Informacje organizacyjne:

– warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 – 14 lat

– do 8 roku życia (włącznie) dzieci pracują na jednym stanowisku z opiekunem (jeden bilet na dwoje)

– dzieci powyżej 8 roku życia pracują samodzielnie (rodzice mogą dokupić bilet na swoje stanowisko z 50% rabatem)

 

Dziecięcy Galimatias to warsztaty stworzone z myślą o najmłodszych. Nauka gotowania poprzez wspólną zabawę to doskonały pomysł na kreatywne spędzenia czasu, gdzie najmłodsi będą mogli się poczuć jak mistrzowie kuchni.

Zdjęcia
O prowadzącym

Małgorzata Góral – jedna z najmłodszych prowadzących w naszym studiu. Wielka miłośniczka jedzenie i gotowania, która przy okazji uwielbia również dzieci. Wynikiem tego jest fakt, że Gosia już od pierwszego roku studiów prowadziła warsztaty dla dzieci w jednym z Warszawskich studiów kulinarnych, także doświadczenie przy pracy z dziećmi ma ogromne. Ukończyła wychowanie fizyczne na AWF w Warszawie, co jest mocno związane z jej życiową pasją łucznictwem olimpijskim.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 17