Termin: 6-05-2023
Godzina: 18.00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Mateusz Cheda
Cena: 299 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Informacje pojawią się wkrótce.
Zdjęcia
O prowadzącym

Mateusz Cheda – to młody, kreatywny kucharz z 9-letnim doświadczeniem w branży. Specjalizuje się w kuchni azjatyckiej oraz polskiej. Swoje doświadczenie zdobywał głównie w rodzinnym mieście- Kielcach. Dzięki swojemu doświadczeniu i ambicji ma również możliwość rozwijać skrzydła w krakowskich restauracjach.
Odbył on staż w prestiżowej restauracji odznaczonej gwiazdką Michelin- Atelier Amaro. Uczestnik i laureat wielu kulinarnych konkursów. Mateusz dodatkowo jest członkiem „Fundacji świętokrzyskich szefów kuchni i kucharzy”.
Od niedawna współpracuje z krakowską „Galicyjską szkołą smaku”, gdzie prowadzi szkolenia oraz na co dzień zajmuje stanowisko Szefa Kuchni w Katsu Sushi w Krakowie. W swojej pracy ceni estetykę i wykorzystanie lokalnie dostępnych produktów.
Pozostało miejsc: 20