Rodzinny Galimatias: Pizza z tatą

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 23-06-2020
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Justyna Ciesun
Cena: 59 zł
Całkowita ilość miejsc: 16

O WARSZTATACH

23 czerwca to wyjątkowy dzień – Dzień Ojca. W tym dniu zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci wraz z tatusiami na warsztaty robienia pizzy. Świetna zabawa w miłej atmosferze gwarantowana.  Na warsztatach poznamy tradycyjne receptury, nauczymy się wyrabiać ciasto i przygotowywać aromatyczny sos pomidorowy, odpowiednio dobierać oraz łączyć składniki a przede wszystkim spróbować swoich sił wypiekając swoją własną pizzę w najlepszym teamie jaki można sobie wyobrazić.

Dodatkowo podczas warsztatów przygotujemy dwie wyjątkowe lemoniady – arbuzową i pietruszkową.

 

Informacje organizacyjne:

– warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 -16 lat

– bilet obejmuje: dziecko +opiekuna

– cena za bilet: 59 zł

O PROWADZĄCYM

Po 15 latach pracy w korporacji zmieniła swoją ścieżkę zawodową. Odnalezienie się w scenerii kulinarnej było tylko chwilą. Swoją pasję wykorzystuje w kuchni eksperymentując i testując różne przepisy. Uwielbia dzieci, to dzięki nim praca w kuchni daje taką przyjemność. Na co dzień z rodziną stara się przestrzegać zasad zdrowego odżywiania poprzez wspólne gotowanie i zabawę. Podczas warsztatów stara się przekazać ogromną dawkę wiedzy z dużą dozą humoru. Wolne chwile lubi spędzać za obiektywem aparatu, zagłębiając techniki fotografii kulinarnej. Wielbicielka wyrobów cukierniczych i szczerości na talerzu.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!