Termin: 18-01-2020
Godzina: 15.00
Czas trwania: 3h
Prowadzący: Gosia Góral
Cena: 89 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Na warsztatach zaprosimy dzieci do kulinarnej podróży po Azji. Smaki Azji doceniane są nie tylko za różnorodność smaków, ale również za swoje właściwości zdrowotne.
Na warsztatach przygotujemy:
- Pad thai
- Curry z mleczkiem kokosowym
- Sernik matcha z białą czekoladą
Poziom zaawansowania duży kucharz: przeznaczony jest dla dzieciaków, które dobrze czują się w kuchni oraz dla dzieci starszych 8-16 lat
Zakup uczestnictwa w warsztatach obejmuje:
- udział w warsztatach dziecka + 1 osoby dorosłej
- wszystkie produkty potrzebne do przygotowania dań
- indywidualne stanowisko, fartuszek na czas warsztatów
- niezapomnianą przygodę
Zdjęcia
O prowadzącym

Małgorzata Góral – jedna z najmłodszych prowadzących w naszym studiu. Wielka miłośniczka jedzenie i gotowania, która przy okazji uwielbia również dzieci. Wynikiem tego jest fakt, że Gosia już od pierwszego roku studiów prowadziła warsztaty dla dzieci w jednym z Warszawskich studiów kulinarnych, także doświadczenie przy pracy z dziećmi ma ogromne. Ukończyła wychowanie fizyczne na AWF w Warszawie, co jest mocno związane z jej życiową pasją łucznictwem olimpijskim.
Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!