Rodzinny Galimatias: Azja na talerzu (poziom: duży kucharz)

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!

Termin: 18-01-2020
Godzina: 15.00
Czas trwania: 3h

Prowadzący: Gosia Góral
Cena: 89 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Na warsztatach zaprosimy dzieci do kulinarnej podróży po Azji. Smaki Azji doceniane są nie tylko za różnorodność smaków, ale również za swoje właściwości zdrowotne.

Na warsztatach przygotujemy:

  • Pad thai
  • Curry z mleczkiem kokosowym
  • Sernik matcha z białą czekoladą

Poziom zaawansowania duży kucharz: przeznaczony jest dla dzieciaków, które dobrze czują się w kuchni oraz dla dzieci starszych 8-16 lat

Zakup uczestnictwa w warsztatach obejmuje:

  • udział w warsztatach dziecka + 1 osoby dorosłej
  • wszystkie produkty potrzebne do przygotowania dań
  • indywidualne stanowisko, fartuszek na czas warsztatów
  • niezapomnianą przygodę
Zdjęcia
O prowadzącym

Małgorzata Góral – jedna z najmłodszych prowadzących w naszym studiu. Wielka miłośniczka jedzenie i gotowania, która przy okazji uwielbia również dzieci. Wynikiem tego jest fakt, że Gosia już od pierwszego roku studiów prowadziła warsztaty dla dzieci w jednym z Warszawskich studiów kulinarnych, także doświadczenie przy pracy z dziećmi ma ogromne. Ukończyła wychowanie fizyczne na AWF w Warszawie, co jest mocno związane z jej życiową pasją łucznictwem olimpijskim.

Niestety, wszystkie miejsca na te warsztaty już się wyprzedały!