Termin: 05-12-2021
Godzina: 15.00
Czas trwania: 3h
Prowadzący: Tomasz Zapała
Cena: 119 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Mikołaj to ulubiony święty wszystkich dzieci. W tym pięknym, grudniowym czasie może warto nie tylko spotkać się ze Świętym Mikołaje, ale również spędzić wspólnie fajny czas radości, zadbać o dobre wspomnień i w ten przedświąteczny czas bardziej być niż mieć.
Na biesiadzie u Św. Mikołaja przygotujemy:
Dorsza z warzywami julienne oraz domowymi frytkami z batatów, na deser mini keksy a całość popijemy pyszną czekoladą na gorąco.
Warsztaty uświetni swoją wizytą sam Święty Mikołaj, który rozda grzecznym dzieciom drobne prezenty.
Serdecznie zapraszamy!
Informacje organizacyjne:
– warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 4 – 14 lat
– do 8 roku życia (włącznie) dzieci pracują na jednym stanowisku z opiekunem (jeden bilet na dwoje)
– dzieci powyżej 8 roku życia pracują samodzielnie (rodzice mogą dokupić bilet na swoje stanowisko z 50% rabatem)
ZAJĘCIA GRUPY 2 rozpoczynają się o 15.00 !
Dziecięcy Galimatias to warsztaty stworzone z myślą o najmłodszych. Nauka gotowania poprzez wspólną zabawę to doskonały pomysł na kreatywne spędzenia czasu, gdzie najmłodsi będą mogli się poczuć jak mistrzowie kuchni.
Zdjęcia
O prowadzącym

Tomasz Zapała – członek Fundacji Świętokrzyskich Szefów Kuchni. Swoje kulinarne doświadczenie zdobywał w wielu dobrze znanych kieleckich restauracjach. Ma doskonałe wyczucie smaku, bliskie jego sercu są proste dania w nowoczesnej formie, zgodne z sezonowością. Jego hobby jest kuchnia molekularna, cały czas poszerza swoją wiedzę z tego zakresu. Na codzień pracuje jako nauczyciel zawodu w zespole szkół ZDZ w Kielcach.
Na swoim koncie ma wiele konkursów kulinarnych, między innymi: Mistrz ziemi świętokrzyskiej z 2018 roku.
Od lat jest wierny województwu Świętokrzyskim, w którym stara się wspierać gastronomię, aby rosła w siłę!
Pozostało miejsc: 13