Nowoczesne metody gotowania – dla użytkowników urządzeń wielofunkcyjnych

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20

Termin: 20-04-2020
Godzina: 18:00
Czas trwania: 4h

Prowadzący: Justyna Ciesun
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20

O warsztatach

Masz urządzenie wielofunkcyjne w swojej kuchni, ale nie wiesz jak w pełni z niego korzystać? To te warsztaty będą doskonałym wyborem!

W trakcie warsztatów przygotujemy podstawowe przepisy, będące bazą do większości przepisów. Poznamy najczęściej używane produkty i dowiemy się gdzie je nabyć. Wymienimy wspólne doświadczenia w użytkowaniu urządzeń wielofunkcyjnych i „wyczarujemy” wspólnie potrawy.

  1. Bulion warzywny będący bazą do wszystkich zup, zastępujący kostkę rosołową. Sposób przechowywania.
  2. Przyprawa uniwersalna zastępująca tradycyjną wegetę – bez konserwantów.
  3. Cukier puder, waniliowy, miętowy – domowe dodatki do deserów i nie tylko.
  4. Zupa krem w 20 min. Propozycje i przygotowanie jednej z nich.
  5. Gotowanie na 4 poziomach – kilka potraw w jednym czasie. Przykłady dań i prezentacja jednego z nich.
  6. Oszczędność czasu i wykorzystanie zasady No Waste w kuchni. Planowanie posiłków i zakupów.
  7. Inspiracje kulinarne – grupy na FB, Przepisownia i blogi.
  8. Praktyczne porady.

Ważna informacja!
Warsztaty mają na celu pokazanie jak korzystać z wszystkich funkcji urządzeń każdego dnia. Nie będziemy prowadzić sprzedaży takich produktów!

Zdjęcia
O prowadzącym

Po 15 latach pracy w korporacji zmieniła swoją ścieżkę zawodową. Odnalezienie się w scenerii kulinarnej było tylko chwilą. Swoją pasję wykorzystuje w kuchni eksperymentując i testując różne przepisy. Uwielbia dzieci, to dzięki nim praca w kuchni daje taką przyjemność. Na co dzień z rodziną stara się przestrzegać zasad zdrowego odżywiania poprzez wspólne gotowanie i zabawę. Podczas warsztatów stara się przekazać ogromną dawkę wiedzy z dużą dozą humoru. Wolne chwile lubi spędzać za obiektywem aparatu, zagłębiając techniki fotografii kulinarnej. Wielbicielka wyrobów cukierniczych i szczerości na talerzu.

KUP UDZIAŁ W WARSZTATACH

Pozostało miejsc: 20