Termin: 20-04-2020
Godzina: 18:00
Czas trwania: 4h
Prowadzący: Justyna Ciesun
Cena: 199 zł
Całkowita ilość miejsc: 20
O warsztatach
Masz urządzenie wielofunkcyjne w swojej kuchni, ale nie wiesz jak w pełni z niego korzystać? To te warsztaty będą doskonałym wyborem!
W trakcie warsztatów przygotujemy podstawowe przepisy, będące bazą do większości przepisów. Poznamy najczęściej używane produkty i dowiemy się gdzie je nabyć. Wymienimy wspólne doświadczenia w użytkowaniu urządzeń wielofunkcyjnych i „wyczarujemy” wspólnie potrawy.
- Bulion warzywny będący bazą do wszystkich zup, zastępujący kostkę rosołową. Sposób przechowywania.
- Przyprawa uniwersalna zastępująca tradycyjną wegetę – bez konserwantów.
- Cukier puder, waniliowy, miętowy – domowe dodatki do deserów i nie tylko.
- Zupa krem w 20 min. Propozycje i przygotowanie jednej z nich.
- Gotowanie na 4 poziomach – kilka potraw w jednym czasie. Przykłady dań i prezentacja jednego z nich.
- Oszczędność czasu i wykorzystanie zasady No Waste w kuchni. Planowanie posiłków i zakupów.
- Inspiracje kulinarne – grupy na FB, Przepisownia i blogi.
- Praktyczne porady.
Ważna informacja!
Warsztaty mają na celu pokazanie jak korzystać z wszystkich funkcji urządzeń każdego dnia. Nie będziemy prowadzić sprzedaży takich produktów!
Zdjęcia
O prowadzącym

Po 15 latach pracy w korporacji zmieniła swoją ścieżkę zawodową. Odnalezienie się w scenerii kulinarnej było tylko chwilą. Swoją pasję wykorzystuje w kuchni eksperymentując i testując różne przepisy. Uwielbia dzieci, to dzięki nim praca w kuchni daje taką przyjemność. Na co dzień z rodziną stara się przestrzegać zasad zdrowego odżywiania poprzez wspólne gotowanie i zabawę. Podczas warsztatów stara się przekazać ogromną dawkę wiedzy z dużą dozą humoru. Wolne chwile lubi spędzać za obiektywem aparatu, zagłębiając techniki fotografii kulinarnej. Wielbicielka wyrobów cukierniczych i szczerości na talerzu.
Pozostało miejsc: 20